onsdag 13 november 2013

Kaxigt värre


Alltså, vaaaaar är den? Snön alltså. Håller på att bli tokig av allt det här blöta gruset och leran som kidsen drar in.  Och Milton har sen sista augusti väntat på att få ta fram sin snow racer...

Hur som haver börjar kidsen vara klara för snön, när den nu sen behagar komma hit. De bägge större har fått nya halare, och Minya har en helt felfri som hon får ärva i tredje led av sina syskon.( Den svarta...)




Valet detta år föll på Kappahls Kaxs halare. Detta eftersom den som lillan nu fått ärva, har både Nea och Milton använt tidigare vintrar, och den har blivit både flitigt använd och tvättad massor av gånger, utan att ändra någonting. Varken färgen, formen eller fodret har ändrats eller slitits. Så om deras halare av årsmodell 2013 håller lika bra nu, så har lillan tryggat sina vintrar ett tag framöver. (stackare som alltid får ärva...).
Tillhörande mössor fick de bägge större kidsen också. Men ännu fattas ett par vinterskor åt Nea och en ordentligt tjock mössa och ev. ett par till skor åt lillan. 

Handskar får jag köpa för jämnan tycker jag. De har en förmåga att försvinna, och krympa i tvätten. Sen använder de ju flera par per barn per dag också, vartefter ett par blir blöta, så byts det till nya torra handskar. 

Hittade så härligt fräscha mössor, som går att använda på bägge sidorna, bra för en som gillar lite variation.

Let it snow...!


Inga kommentarer: