lördag 26 oktober 2013

Same old



Här har åter igen icke uppdaterats. Kan  bero på att jag inte har så mycket nytt att komma med. Dagarna ter sig i stort sett likadana här. Äta, sova, leka, busa, bråka, mysa, städa, plocka, tvätta, vika. Lite allt möjligt. Men några extra programpunkter har vi nog hunnit med ändå. Mamma-barn träff, och en sväng hem till mommo och moffa å hälsa på. Jag har varit på kvartssamtal till förskolan, och på ett annat, ska vi säga, spännande möte... I måndags var bägge kusinerna här på film och popcornsmys. De båda större barnen har varsin eftermiddag varit med fadern sin på hans jobb, så då har vi agerat taxi när de fick långtråkigt och ville hem igen. En förmiddag spenderade mor i matbutiken i Kokkola. Livet rusar iväg, i en rasande fart. Ibland känns det lite som att man inte riktigt hinner med. Veckorna går så snabbt. Men det är väl så när man är "mitt i livet"...
I går kväll  var det fredagsmys och pizzakväll som stod på agendan. Föräldraföreningen bakade stora pizzor med tillhörande sallad vid skolan, som man fick hämta vid önskad tidpunkt. Pizzan var förhandsbeställd, och pengarna går ju  till föräldraföreningen, som i sin tur jobbar för skolbarnens bästa. T.ex fixar och köper leksaker och redskap, sponsrar simhallsbesök och dyl. 
Dessvärre hade vi pappa i skogen denna gång, men vi andra körde fredagsmys fullt ut!
Och detta var minsann en av de bättre fredagarna på länge. Alla tre kidsen har nästan hela eftermiddagen och kvällen lekt toppenbra tillsammans. Nästan inget bråk alls...?!? Kan knappt tro det själv... Mera sådant!!!!

Fredagsmyset på slutrakan...

Inga kommentarer: